Kassenbouw

Hendrix Kassenbouw levert al jaren hoogwaardige kassen, een duurzame investering in de toekomst. De kasconstructie is de perfecte basis voor uw teelt. Ons team vertaald uw wensen naar een passend ontwerp, naadloos aansluitend op uw wensen.

De Venlo-kas is al jaren een garantie voor grote flexibiliteit om elk type project te kunnen realiseren. De kas bestaat uit een geoptimaliseerde stalen onderbouw constructie en een hoogwaardig aluminium dek- en gevelsysteem. De Venlo-kas kan worden voorzien van alle mogelijke energiebesparende technieken, zoals dubbel glas, kunststof platen en enkele of dubbele scherminstallaties. De stalen onderbouw is op verzoek uit te voeren in een witte coating.

Gebruikte kassen en nieuwe kassen

Kiest u voor het bouwen van een compleet nieuwe kas, dan gaan wij met u rond de tafel om uw wensen te bespreken en te visualiseren in een bouwplan. De keuze van materialen heeft u volledig in eigen hand aangezien deze zeer gevarieerd is.

Gebruikte kasmaterialen

Alle gebruikte kasmaterialen worden onderworpen aan revisie en daar waar nodig worden deze vervangen door nieuwe materialen. Uw kas wordt gebouwd met zorg en is niet te onderscheiden van een nieuwe kas. Tevens is het mogelijk om nieuwe en gebruikte kasmaterialen te combineren.